top of page

Termeni și condiții

 

Generalități

 

Site-ul www.apartamentepalas.ro este detinut si administrat de Altrona Holding, societatea avand urmatoarele date de identificare:

S.C. Altrona Holding S.R.L. 
Agentie Imobiliara

Nr. ORC: J22/155/2021
CIF: 43574007
Cod IBAN: RO15 BTRL RON  CRT 0585 4391 01

Adresa: Strada Nicolina nr. 15, Bloc K1, Iasi
E-mail: contact@altronaholding.ro

Telefon: 0769 044 444

 

Utilizarea site-ului www.apartamentepalas.ro presupune acceptarea si exprimarea acordului cu privire la “Termenii si conditiile” prezentate mai jos.

S.C. Altrona Holding S.R.L., in calitatea de proprietar si administrator al site-ului www.apartamentepalas.ro, isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul site-ului, precum si a “Termenilor si conditiilor”, fara o notificare in prealabil.

 

Drepturile de proprietate intelectuala

 

Continutul site-ului www.apartamentepalas.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, marci inregistrate, reprezinta integral proprietatea S.C. Altrona Holding S.R.L. si este protejat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe precum si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul S.C. Altrona Holding S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. S.C. Altrona Holding S.R.L. poate oferi utilizatorilor, exclusiv printr-un acord scris, dreptul de a folosi un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul definit in acordul scris si pentru o perioada determinata.

Numele Altrona Holding, sigla, si logo-ul sunt marci inregistrate OSIM.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, telefon, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail.

 

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Altrona Holding S.R.L. are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

 

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor de pe site-ul www.apartamentepalas.ro echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a S.C. Altrona Holding S.R.L.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, trimisa S.C. Altrona Holding S.R.L., la adresa: Strada Nicolina 15, Bloc K1, Sc. C, Parter, cam. 3, 4, 5 si 6. S.C. Altrona Holding S.R.L. nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate sa faca raspunzatoare S.C. Altrona Holding S.R.L. pentru niciun fel de prejudiciu.

 

Comunicari

Utilizatorii site-ului www.apartamentepalas.ro pot sa transmita administratorului, S.C. Altrona Holding S.R.L., comentarii, sugestii, intrebari sau orice comunicare scrisa, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu S.C. Altrona Holding S.R.L., nu sunt e-mailuri in masa sau orice alta forma de spam.

 

Forta majora

Niciuna dintre parti (Utilizator sau Administrator) nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (totala/partiala) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.  Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral prezentul acord fara pretinderea de daune-interese.
Forta majora va fi probata conform legii. 

 

Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Orice conflict aparut intre S.C. Altrona Holding S.R.L. si Utilizatori va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele competente.

 

Frauda

Introducerea de date neconforme cu realitatea (date personale, oferte de vanzare sau de inchiriat), crearea de conturi multiple, pentru a beneficia de promotii sau orice comportament neconform cu uzantele normale sunt interzise si vor fi considerate tentative de frauda.

Proprietarul si administratorul site-ului www.apartamentepalas.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Utilizatorilor www.altronaholding.ro, alterarea continutului site-ului, etc), vor fi pedepsite conform legii penale.

 

Dispozitii finale

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.apartamentepalas.ro intra in vigoare la data de 01.02.2021, iar orice modificare cu privire la continutul lor se va face de catre Proprietarul/ Administratorul site-ului fara o notificare in prealabil.

Oricare clauza prezentata mai sus, care va fi gasita necorespunzatoare la un moment dat, nu va transfera nulitatea sau invaliditatea sa asupra intregului continut al “Termenilor si Conditiilor”

bottom of page